Body Spa Detox – Marcela Charouzová

procedura trvá 35 minut

cena – 199,- Kč

Skvělá detoxikace vašeho těla ve vaničce Detox Foot Spa pro posílení vaší imunity. Dopřejte vašemu tělu 30 ti minutovou detoxikační koupel

Tato revoluční detoxikační metoda představuje moderní, velmi účinný a jednoduchý způsob, jak zbavit buňky toxinů a uvést naše energetické pole opět do rovnováhy. Je to praktická a jednoduchá detoxikační metoda, která navozuje rovnováhu těla, mysli a ducha a přináší pevné fyzické i duševní zdraví.

 

V praxi se metoda body detox osvědčila při léčbě: poruchy krevního oběhu, cévní problémy, křečové žíly-varixy, bolesti kloubů, artritida, obezita, kožní problémy, zažívací problémy, špatná funkce jater a ledvin, chronická únava, deprese, působí protistresově, vitalizuje buňky, zmírňuje alergie a záněty.

Doplňující informace

Tato revoluční detoxikační metoda představuje moderní, velmi účinný a jednoduchý způsob, jak zbavit buňky toxinů a uvést naše energetické pole opět do rovnováhy. Je to praktická a jednoduchá detoxikační metoda, která navozuje rovnováhu těla, mysli a ducha a přináší pevné fyzické i duševní zdraví.

Průkopnicí této metody je anglická doktorka naturopatie a homeopatka Mary Staggs, která se dlouhodobě věnuje metodám očisty těla (detoxikace). Podle čínské medicíny, která má více než 4 tisíce let starou tradici, existuje v lidském těle kolem 72 000 neviditelných energetických drah, které vedou tok životodárné energie a nabíjejí náš organismus. Jestliže dojde na tomto vedení k poruše, či bloku, dochází k nedostatečné práci tělesných systémů a v konečném důsledku k zdravotním problémům.

 

 

Na jakém principu Body Detox pracuje?

Tato léčebná metoda aktivuje v lidském organismu přirozený autodetoxikační systém a umožňuje mu vyrovnávat a obnovovat základní energetické úrovně. Detoxikační přístroj Body Detox v principu umožňuje, aby se tělo detoxikovalo samo. Po zapnutí přístroje začne probíhat elektrolýza provázená ionizací vody; kladné ionty směřují ke katodě a záporné k anodě. Tato elektrolýza způsobuje vylučování látek, obsažených ve vodě a v pórech a mazových žlázách nohou či rukou, které jsou ponořeny ve vaničce. Postupně se objevují bubliny a pevné částečky, které se usazují na dně vaničky nebo se vznášejí na vodní hladině. Jsou dobře vidět, neboť se zabarvují, většinou do žluta, hněda, zelena nebo do černa. Zároveň se přitom mění hodnota pH vody.

Migrací iontů v elektrolytickém roztoku vzniká ve vaničce velmi slabý elektrický proud. Přitom se vytváří elektromagnetické pole, které stimuluje reflexní zóny na nohou či rukou. Tyto stimuly jsou prostřednictvím tělesných tekutin předávány tělesným orgánům a systémům a pomalu se šíří po celém těle. Bioenergetické proudění vyvolané v těle má stimulující účinek na mikrocirkulaci v oblasti dolních (resp. horních) končetin, pomáhá odstranit energetické bloky a překážky a podporuje činnost měkkých tkání, tělesných orgánů a systémových funkcí. Výsledkem je uvolnění usazenin a odpadních látek a přirozená stimulace orgánů, které mají na starosti odvodňování a vylučování škodlivých látek z těla. Celý proces obnovuje rovnováhu těla a podporuje postupné upevňování zdraví. Pravidelné používání této metody Vaše tělo vyčistí, zregeneruje a vrátí mu jeho dřívější vitalitu.

V klinické praxi se potvrdilo, že pravidelné používání iontové detoxikační lázně Body Detox má výrazný účinek na zlepšení potíží, jako jsou:

  • Bolesti
  • Problémy oběhového systému
  • Kožní problémy
  • Stres, únava a vyčerpání
  • Trávicí problémy a zácpa
  • Předmenstruační syndrom, gynekologické problémy, infekce močových cest
  • Studené a oteklé končetiny
  • Bolesti zad, kloubů, artróza
  • Migrény a bolesti hlavy
  • Křeče

 

Kontraindikace Body Detox:

  • Ten kdo má v těle nějaký implantát fungující na baterie, jako je například kardiostimulátor. Obyčejný kovový implantát nevadí, pokud není voperován do ruky či nohy nebo do jiné části těla, přímo ponořené do lázně.
  • Lidé, kteří berou léky na úpravu srdečního rytmu nebo kteří trpí hemofilií. Epileptici.
  • Osoby s transplantovanými orgány nebo bypassem, které mají předepsány léky proti odmítavé reakci organismu.
  • Rovněž lidé užívající dlouhodobě léky k udržení základních životních funkcí.
  • Těhotné ženy (cca. po druhém měsíci těhotenství), protože přístroj Mary Staggs Detox je určen pro práci pouze s jedním bioelektrickým systémem, neboť každý systém má svoje osobité vlastnosti. V případě těhotných žen existují dvě bioelektrická pole, která se mohou vzájemně ovlivňovat.