TANEČNÍ KURZY Bohemia Dance

  1. Taneční kurzy pro dospělé (pro taneční páry)
  • základní
  • pokročilý

 

  1. Pro Am -Taneční kurzy pro jednotlivce
  • profesionální tanečník – amatérská tanečnice

 

NÁPLŇ VÝUKY v tanečních kurzech

  • Na lekcích se naučíte různé variace standardních a latinskoamerických tanců.
  • Začínáme základními kroky, které si brzy osvojíte a v dalších pokračovacích lekcích si vyzkoušíte i rozvinuté sestavy.
  • Seznámíte se, jak se tančí standardní a latinskoamerické tance v evropském stylu.

 

 

CO NA SEBE do tanečních kurzů

  • TANEČNÍ OBUV

Na tanec doporučujeme speciální taneční boty s hladkou koženou podrážkou určené pro standardní a latinskoamerické tance. Doporučujeme boty měkké, v kterých můžete hýbat špičkami prstů. Pro tanečnice nejsou vhodné boty typu „kostka“ a „jehly“ – podpatek musí být široký minimálně kolem 1 cm, aby se na něm tanečnice cítila stabilní. Podpatek by neměl být vyšší než 6 cm.

Prosíme o nasazení chráničů u speciálních bot na latinu nebo na boty s kovovými podpatky.

 

  • TANEČNÍ ODĚV

Doporučujeme pohodlné oblečení, ve kterém se cítíte v pohodě a ženy sexy. Pánům doporučejeme speciálně šité pánské taneční kalhoty nebo jakékoli tmavé společenské kalhoty, košili. Ženám doporučejme sukni, šaty nebo společenské kalhoty.

Tanečníci na soutěžích mají nádherné střihově velmi atraktivní zdobené kostýmy šité na míru. Kvůli návštěvám tanečních lekcí však nemusíte do svého oblečení investovat tisíce korun. Oblíbený oděv, ve kterém se cítíte dobře a krásně, máte určitě schovaný ve Vašem šatníku.

 

 

SKUPINOVÉ LEKCE  pro taneční páry pod vedením profesionálních trenérů

Jsou rozděleny podle úrovně na základní a pokročilé. Na skupinových lekcích dodržujeme vždy omezený počet tanečníků tak, abychom mohli přistupovat i v těchto lekcích ke každému páru či jednotlivci individuálně, každému poradíme, každého opravíme, nikoho nepřehlédneme.

  • Taneční kurzy pro začátečníky – skupinové lekce pro úplné začátečníky (seznámení a výuka základních principů tanců – rytmus, základní krok, postavení, držení apod.)
  • Taneční kurzy pro pokročilé – skupinové lekce pro pokročilé tanečníky, hobby tanečníky (výuka a procvičování základních principů, nové figury, obohacování sestav, technika provedení tanců atd. podle úrovně tanečníků)

Cena skupinových lekcí je při rozpočtu na osobu mnohem nižší, poněvadž se všichni tanečníci účastní výuky společně.

 

INDIVIDUÁLNÍ LEKCE pro jednotlivce a taneční páry s profesionálním trenérem

  • Pro začátečníky – seznámení se základními principy tanců – rytmus, základní krok, postavení, držení, choreografie apod.
  • Pro rekreační aktivní tanečníky, hobby tanečníky i sportovní tanečníky – procvičování základních principů, nové figury, choreografie, obohacování sestav, technika provedení tanců atd. podle úrovně tanečníků

Cena individuálních lekcí je při rozpočtu na osobu z důvodu individuálního přístupu mnohem vyšší.

 

PRO/AM profesionální tanečník / amatérská partnerka

Pokud nemáte tanečního partnera do páru, zatančete si s profesionálním tanečníkem nebo profesionální tanečnicí.

  • Skupinové lekce Pro-Am pod vedením profesionálních trenérů

Skupinové lekce Pro-Am jsou vedeny profesionálními trenéry. Na skupinových lekcích dodržujeme vždy omezený počet tanečníků tak, abychom mohli přistupovat i v těchto lekcích ke každému páru či jednotlivci individuálně, každému poradíme, každého opravíme, nikoho nepřehlédneme.

  • Individuální lekce Pro-Am pod vedením profesionálního tanečního partnera/ky.

Procvičování základních principů, nové figury, choreografie, obohacování sestav, technika provedení tanců atd. jen se svým profesionálním tanečním protějškem.