Hygienické předpisy pro provoz studia od 22.11.2021

 

Příloha PROVOZNÍHO ŘÁDU Tanečního a fitness studia BOHEMIA DANCE

Hygienické předpisy pro účast na tanečních a fitness lekcích, kurzech, trénincích a seminářích platné od 1.11.2021 v souvislosti s Covid-19

Vážení návštěvníci, klienti, tanečníci, pro zajištění Vaší bezpečnosti, i všech ostatních, kteří se v našem studiu o Vás starají, Vás prosíme o dodržování následujících předpisů:

Vstup na lekce do Tanečního a fitness studia Bohemia Dance je možný jen na základě

  • ukončené plnohodnotné vakcinace (min. 14 dnů po druhé dávce)
  • negativního PCR testu (max. 72 hodin) a současně potvrzení lékaře o nedoporučení očkování ze zdravotních důvodů
  • potvrzení lékaře o prodělání nemoci Covid-19 (max. 180 dnů)

Rovněž prosíme, aby jste se seznámili s hygienickými předpisy uvedenými v příloze Provozního řádu, které najdete buď zde na webových stránkách studia nebo v papírové podobě na recepci studia:

    1. Na lekce přijďte jen tehdy, jste-li zcela zdraví, bez příznaků respiračního onemocnění. Lektor a další personál studia mají právo vás požádat o opuštění prostor, pokud máte zřejmé příznaky onemocnění.
    2. Bezprostředně po vstupu do studia prosím použijte připravené dezinfekční prostředky na ruce, které jsou viditelně označeny ihned při vstupu.
    3. Do tanečního či sportovního oblečení se převléknete v šatnách a přezujete se do taneční nebo čisté sportovní obuvi určené pro vnitřní prostory.
    4. Šatny, sprchy a toalety jsou normálně v provozu.
    5. Svoji venkovní obuv ukliďte do botníku v předsálí recepce při vstupu do studia.
    6. Dodržujte bezpečnou vzdálenost od dalších osob v sále a přilehlých prostorách. 
    7. Nezapomeňte, že při pobytu u nás může dojít ke zvýšené kumulaci osob na jednom místě. Přestože je povoleno sportovat i ve vnitřních prostorech bez roušky, doporučujeme mít respirátor nebo jinou ochrannou pomůcku s sebou a používat ji při příchodu do sálu, v prostoru pro přezouvání a všude tam, kde se vyskytuje více lidí. V sále během lekce není nutné mít nasazený respirátor.
    8. V případě, že si respirátor necháváte pro další použití a nepoužijete jej během tréninku, nenechávejte jej ležet na volném prostranství, vždy si jej ukliďte mezi své osobní věci.
    9. Dodržujte bezpečnou vzdálenost od dalších osob v sále a přilehlých prostorách – například při použití toalet. Počkejte, až budou příslušné prostory volné tak, aby nedocházelo k současné přítomnosti více osob na jednom místě ve vzdálenosti menší než 1,5 metru. Dodržujte správný postup při mytí rukou a následné dezinfekci.
    10. Do sálu vstupujte až na základě pokynu personálu studia.
    11. Během organizovaného cvičení, za které se považují skupinové a individuální lekce, kurzy a semináře, je umožněno cvičit bez respirátoru. Cvičící trenér mít respirátor nemusí. U osobních tréninků záleží na individuální dohodě s klientem.
    12. Po celou dobu konání lekce bude v sále v provozu ventilace, která zajišťuje výměnu vzduchu samostatným přívodem pro každý ze sálu zvlášť ze střechy domu. V případě, že se v sále střídá více skupin za sebou, musí být po skončení lekce a odchodu předcházející skupiny nejprve sál důkladně vyvětrán a teprve poté bude umožněný vstup následující skupině.
    13. Podložky na cvičení, stejně tak i všechny pomůcky používané při cvičení, po každém použití vyčistěte připravenou dezinfekcí.
    14. Při lekcích prosím dodržujte svůj vymezený prostor na sále tak, abychom dodrželi předepsané 1,5 metru rozestupy a cca 15m2 na jednoho klienta.
    15. Vodu, jiné nápoje a občerstvení si u nás můžete zakoupit pouze v balené formě.
    16. Před odchodem z našich prostor znovu použijte dezinfekční prostředek na ruce.

     

    Taneční a fitness studio Bohemia Dance zajišťuje pravidelný denní úklid a dezinfekci všech prostor, společné dotykové plochy (např. kliky u dveří, vodovodní baterie a umyvadla, místa pro odkládání věcí apod.) dezinfikujeme buď pravidelně každou hodinu, nebo po skončení jedné lekce a začátku lekce následující skupiny.

    Hygienická opatření společně zvládáme velmi dobře a vy se u nás můžete cítit bezpečně. V případě jakýchkoliv otázek nebo provozních nedostatků nás kontaktujte.

    Tato pravidla se mohou změnit v závislosti na usnesení vlády nebo situace v prostorech, ostatní pravidla vyplývající z našich obchodních podmínek zůstávají v platnosti nadále tak, jako tomu bylo dříve.

    V Praze dne 22. 11. 2021