HOBBY CLUB

Taneční kurz pro bývalé soutěžní taneční páry

ZIMNÍ KURZ od 23.1.2020

 

Trenéři: Jiří Ševčík a Martina Pišťáčková

Otevíráme nový taneční kurz standardních a latinskoamerických tanců pro bývalé soutěžní taneční páry, ale i pro pokročilé taneční páry, které ještě nesoutěžily.

Protože láska k tanci je věčná a s abstinencí roste chuť, napadlo nás vrátit zase na chvíli čas a opět potit krev na tanečním parketu pod přísným zrakem Jirky Ševčíka.

Začínáme ve čtvrtek 24.10.2019 ve 20:15 hod. !!!
Zápis právě probíhá !!!
  • Tento kurz je sice prioritně určen bývalým soutěžním tanečním párům bez rozdílu věku, ale pokud již máte za sebou pokračovací taneční kurz nebo i více kurzů nebo pokud již nějaký čas tančíte pravidelně po tančírnách a znáte alespoň basic repertoár všech standardních a latinskoamerických, je tento kurz určen také pro vás!
  • Dále je kurz otevřen všem zkušeným tanečním párům, které se třeba kdysi dříve na soutěže připravovaly, ale pak prostě hříčkou osudu nebo vlastním rozhodnutím nikdy na žádnou soutěž doopravdy nevyjely.
  • A pochopitelně mezi námi rádi přivítáme i aktivní soutěžní taneční páry seniorských kategorií nebo hobby.
V kurzu HOBBY CLUB s Jirkou Ševčíkem si toho spoustu připomenete a zopakujete, ale taky se mnoha novým věcem a trendům přiučíte :-)
Kurz zahajujeme již tento týden ve čtvrtek 24.10. 2019 od 20:15 hod.!!!
Pokud se chcete přidat, stačí jen odepsat na tento e-mail, tímto se přihlásit a poslat celá jména vás obou a alespoň jeden telefonní kontakt na kteréhokoli z vás.
Obratem vám pak zašleme podrobnější info.
Cena: 3800,- Kč /10 + 1 lekcí /taneční pár
  • Lekce budou probíhat pravidelně každý čtvrtek 20:00 – 22:00 hod.
  • Practisovat můžete 1x za 14 dnů v naší TANČÍRNĚ.
  • A nabízíme i možnost volného trénování a individuálních lekcí dle osobní domluvy a rozvrhu tanečního klubu.
Přihlášky osobně, e-mailem nebo telefonicky